Telefon Relații clienți
Email Relații clienți
Telefon Relații clienți: 0756.825.464
Email Relații clienți: vanzari@carocor.ro
 • Tocător primar pentru tocarea majorității tipurilor de deșeuri (excepție metal brut si betoane armate – pentru acest ultim tip de deșeu sunt concasoarele). Cele 2 axe de tocare cu acționare independentă asigură flexibilitate și eficiență. În funcție de material , viteza de rotație a axelor de tocare , direcția de rotație și timpii de inversare se pot modifica oricând de către operator.
 • Tocatoare secundare: pentru granularea diferitor tipuri de deșeuri la dimensiuni mici și foarte mici (excepție fac metalele brute și betoanele armate).
 • Ciur cu tambur rotativ: tambur cu perforații pentru separarea pe dimensiuni a materialului Producatori: Eggersmann Gmbh – Terra Select
 • Separator cu discuri sau steluțe – sunt separatoare cu capacități mari pentru spații reduse. Materialul „curge” în partea superioară a echipamentului și este antrenat către partea de evacuare prin mișcarea de rotație a steluțelor sau a discurilor.

 • Separatoare cu aer – Scopul separatorului cu aer este de a separa deșeul pe baza densității folosind ventilatoare puternice. Materialul introdus, este separat în două fracții în funcție de densitate/greutate de la ușor la greu.

 • Moara cu ciocane mobilă - HAAS ARTHOS este o moară cu ciocane cu viteză de rotaţie mare pentru a permite mărunţirea materialului până la dimensiuni de 10 mm. Este concepută pt a toca deșeurile de lemn, deșeurile verzi și deșeurile din PVC. Vine echipată cu o pâlnie balistică ce permite eliminarea corpurilor străine (pietre, bucăţi metalice, etc.)
 • Desfacatoare de saci – sunt echipamente de regula folosite in statiile de sortare, care au rolul de a desface saci cu deseu pentru a facilita sortarea cat mai eficienta a materialului. Astfel exista posibiliatea de a rezulta un procent sporit de reciclabile si un procent redus de refuz de statie de sortare.

 • Sistemul mobil de balotare pentru baloți rotunzi este special adaptat pentru transportul facil, instalarea rapida si dezmembrare rapidă, permițând funcționarea sistemului în locații diferite.

  Capacitatea până la 30 baloți/h Greutate balot-aprox 800 kg
  • Prese de balotat manuale reciclabile: sunt prese de balotat pentru aplicații mici sau individuale (ex: magazine de retail, operatori comunali de salubritate). Alimentarea și legarea balotului se face manual.
  • Prese de balotat automate reciclabile: sunt prese de balotat automatizate, putând funcționa de sine stătător fără intervenția personalului. Alimentarea se poate face cu bandă sau container, iar legarea balotului se face automat.
  • Prese de balotat automate cu înfoliere deșeuri mixte: sunt prese de balotat automate care la finalul procesului preiau balotul și îl înfășoară pentru a putea fi depozitat o perioadă mai lungă de timp și pentru a evita contaminarea materialului balotat.
  • Prese de balotat aluminiu: sunt prese de balotat pentru doze de aluminiu, tuburi, etc.
 • Separatoare balistice – sunt separatoare specializate in impartirea de regula a materialului in 3 fractii: 3D, 2D si refuz. Principiu de functionare este prin agitarea materialului pe un plan inclinat ceea ce permite ca fractiei 2D (hartie, carton, folie, etc.) sa urce acest plan in partea superioara a echipamentului, fractia 3D (sau rostogolitoare – PET, TetraPak, canistre, ladite, etc.) sa ajunga in partea de jos a planului inclinat iar refuzul cade prin perforatiile planului.

 • Separatoare de metale – sunt separatoare specializate în separarea metalelor. Sunt 2 categorii principale de separatoare:
  • Separatoare Magnetice (pentru metalele feroase/magnetizabile) și
  • Separatoare de Neferoase (sau separatoare cu Eddy Current – pentru toate tipurile de metale neferoase). Avem posibilitatea de a furniza și separatoare specializate pe anumite tipuri de metale (aur, platina, argint, aluminiu, inox, etc.)
 • Întorcătoarele de brazde autopropulsate, diesel, sunt echipamentele potrivite pentru orice fel de stații de compostare. Acestea vin ca o soluție optimizată care promite condiții aerobe pentru procesul dumneavoastră de compostare. Cu performanțe de întoarcere de pană la 7.000 m3/ oră și o secțiune transversală de pană la 18 m2/ m aceste echipamente îndeplinesc așteptările celor mai exigenți clienți.

 • Stațiile de reciclare a deșeurilor din plăci de rigips provenite din deșeurile din constructii și demolări, pot fi dimensionate pentru capacități până la 12,5 tone pe oră, în funcție de umiditatea materialului. Prin procesarea plăcilor de rigips se obțin următoarele fracții: pulbere de gips cu o granulație mai mică de 5 mm și o puritate de până la 99% (puritatea produsului finit este direct influențată de contaminările din fracția intrată în instalație), fracție de hârtie, cu o puritate ridicată, fracție metalică precum cuie, șuruburi și alte metale. Pentru realizarea separării preliminare, în fluxul tehnologic se poate introduce o stație de sortare manuală pentru a se elimina impuritățile mari care pot afecta instalația.
 • Sunt echipamente specializate in general pentru stațiile de compostare. Acestea asigură amestecarea materialului supus procesului de compostare pentru a asigura o omogenizare și o aerare a materialului. Disponibil în variante tractate de tractoare (se cuplează la PTO-ul tractorului) și în variante cu antrenare independentă pe șenile sau roti.

 • Separatoare optice – sunt separatoare care permit identificarea cu ajutorul senzorilor optici a materialului/materialelor programate și separarea lor de restul deșeului.

Go to Top