Telefon Relații clienți
Email Relații clienți
Telefon Relații clienți: 0756.825.464
Email Relații clienți: vanzari@carocor.ro
  • CEA MAI LA ÎNDEMÂNĂ METODĂ DE TRATARE A LEVIGATULUI

    De mai bine de trei decenii, tehnica pe bază de osmoză inversă a jucat un rol important în tratarea levigatului de la depozitele de deșeuri. Prin acest procedeu toți contaminanții din levigat sunt separați. Ca regulă, concentrația poluanților din permeatul rezultat este redusă sub valorile standardelor pentru apa potabilă.

  • ADEVĂRATA TRATARE A LEVIGATULUI SAU A APELOR INTENS POLUATE

    Dacă prin osmoza inversă levigatul este supus unui proces fizic de separare (care nu este în sine o tratare propriu zisă), și în urma căruia toți contaminanții sunt separați în așa numitul „concentrat”, a cărui gestionare reprezintă o mare problemă (adesea acesta este returnat în corpul depozitului), prin procesele biologice levigatul este tratat, componentele organice fiind biodegradate până la apă, dioxid de carbon și azot atmosferic. Excesul de biomasă obținut (nămol) poate fi utilizat ca fertilizant natural. Apa rezultată supusă unui proces de nanofiltrare. Permeatul poate fi evacuat în mediu natural. Din proces nu rezultă deșeu periculos (concentrat).

  • Stații pentru tratarea apelor menajere, pentru comunități mici și medii cu evacuare în emisar natural (NTPA-001) în diverse variante constructive (subterane, supraterane, containerizate, modulare).

Go to Top